Neem contact op met sound education

Heb je een vraag? Stel hem hier, je krijgt snel antwoord.

 

312 Ibisdreef
Utrecht, UT, 3564 RM
Netherlands

030-262 5395

Sound Education: les van meer dan 50 audio specialisten waaronder platinum producers en hit mixing engineers. Verder uniek door zijn integratie van persoonlijke ontwikkeling in het lesprogramma zodat er ook echt resultaten komen (zie onze referentie sectie met oud studenten).

Sound-Education-studie-belasting.jpg

Nieuws

Hier vind je de laatste nieuwtjes over de opleiding en alles wat daarmee te maken heeft.

Diplomauitreiking klas D16

Ignace Dhont

Gisteren hadden wij de diploma uitreiking voor klas D16. Het was erg leuk om te luisteren naar de uiteenlopende toekomstplannen. Zo zijn een aantal mensen een eigen bedrijf begonnen. Anderen willen echt meer als artiest of producer aan de slag. Sommige hebben nog geen idee wat ze er eigenlijk mee gaan doen, en weer anderen hebben al lang een muzikale baan maar wilden hun kennis gewoon verbeteren.

Het was een erg leuke avond! We wensen alle deelnemers van Klas D16 heel veel succes met de rest van hun carrière!

 

Nieuwe top docent: GEERT HUININK

Ignace Dhont

Ons doel is natuurlijk zo goed mogelijk lesgeven, en hiervoor hebben we simpelweg de beste docenten nodig.

Geert Huinink, ghost producer van o.a. Tiësto en Armin van Buuren is onze nieuwste aanwinst. Waarschijnlijk voor een groot deel dankzij hem is Tiësto nu waar hij is. Naast voorbeelden van zijn ervaringen en zakelijke aanvaringen behandelde hij ook twee door hem geproduceerde multitracks. Vooral van de eerste track klonk ronduit verbluffend en eerlijk gezegd was iedereen in de klas daar behoorlijk ondersteboven van. 

Geert behandelde met grote diepgang een aantal specifieke productie technieken die hij als essentieel ervaart zoals: hoe je een track op kunt bouwen, hoe hij zijn percussie stemt (dit kan blijkbaar ook met een vocoder!) en of compressie altijd wel zo nuttig is. 

Al met al echt een hele leuke, leerzame les. En ondanks de soms wat negatieve praktijkervaringen met de muziekindustrie wist hij iedereen in de klas zeer te inspireren.

Elke klas heeft overigens een eigen (besloten) Facebook groep, hieronder wat reacties na de les van Geert.

Facebook Sound Education.png

Uitje naar de Wisseloord Studio's

Ignace Dhont

Afgelopen woensdag was het laatste uitje naar Wisseloord van dit jaar. Met een groepje van zo'n 15 leerlingen kregen we een rondleiding door deze wereldberoemde studio's. Rob Sannen vertelt op geheel eigen manier over de techniek die komt kijken bij het goed functioneren van deze studio's. Hieronder zie je in vogelvlucht een samenvatting.