Neem contact op met sound education

Heb je een vraag? Stel hem hier, je krijgt snel antwoord.

 

312 Ibisdreef
Utrecht, UT, 3564 RM
Netherlands

030-262 5395

Sound Education is een opleiding tot geluidstechnicus en proudcer. Je krijgt les van meer dan 25 vakspecialisten.

homework.jpg

Huiswerk & downloads

 

In de loop van het jaar krijg je een flinke collectie oefenmateriaal handouts en huiswerkopdrachten. Hieronder vind je een overzicht van dit materiaal, en kan je t.z.t alles ook downloaden, met uitzondering van de handouts; deze krijg je op papier mee naar huis.

handouts

klik hier voor een overzicht

oefenmateriaal, opdrachten en tutorials

Divers oefenmateriaal, tutorials & opdrachten welke je op dvd uitgedeeld krijgt en te downloaden zijn nadat ze zijn uitgedeeld. Dit materiaal stellen we ter beschikking zodat je optimaal kunt oefenen. Dit zijn geen verplichte huiswerkopdrachten. Klik hier voor een filmpje waarin je kunt zien hoe je het lesmateriaal kunt downloaden. Onderstaande link is enkel bedoelt als totaaloverzicht.

Klik hier voor een overzicht


verplichte praktijk -en huiswerkopdrachten

Deze opdrachten zijn voor iedereen verplicht en dienen voor de betreffende deadline ingeleverd te worden. Je krijgt hiervoor een cijfer en feedback van één van onze docenten. Hieronder vind je een overzicht van de opdrachten. Zodra de opdracht is aangekondigd in de les dan kan je hem hier ook downloaden.

De verplichte opdrachten zijn: 

opdracht 1 | mixanalyse

opdracht 2 | Mix 1 (kies 1 van de 4 multitracks)

opdracht 3 | Praktijk opnamesessie

opdracht 4 | Mix 2 (mix van jouw bandopname)

opdracht 5| Mastering

opdracht 6 | producer opdracht

NIET verplichte praktijk -en huiswerkopdrachten

Deze opdrachten mag je inleveren als je graag feedback wilt en het cijfer op je cijferlijst wilt hebben. Deze opdrachten betreffen  de onderwerpen Games & Audio, Geluid bij beeld en EMP. Hieronder vind je een overzicht van de opdrachten en kan je het juiste materiaal downloaden.

De niet verplichte opdrachten zijn:

opdracht 1 | EMP

opdracht 2 | Geluid bij beeld

opdracht 3 | Games & audio

Van alle opdrachten mag je er één skippen. Die telt dan gewoon niet mee. Lever je een opdracht te laat in dan krijg je 1 hele punt aftrek (behalve bij aantoonbare overmacht). Te laat inleveren kan alleen nog binnen twee weken na de deadline; daarna mag de opdracht niet meer ingeleverd worden.