Neem contact op met sound education

Heb je een vraag? Stel hem hier, je krijgt snel antwoord.

 

312 Ibisdreef
Utrecht, UT, 3564 RM
Netherlands

030-262 5395

Sound Education is een opleiding tot geluidstechnicus en proudcer. Je krijgt les van meer dan 25 vakspecialisten.

Waarom-Sound--Education-zonder-tekst.png

Copy of Waarom Sound Education?

Uniek: les van Multi-Platinum producers.
Te combineren met een full-time baan.

WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU BETEKENEN?

Hoe fantastisch zou het zijn als je in je levensonderhoud kon voorzien met iets wat je geweldig vind om te doen? Dat zou waarschijnlijk een complete game changer zijn in jouw leven. Dat dit niet alleen maar een droom hoeft te blijven, bewijzen vele oud studenten van Sound Education  (zie onze referentie sectie) die in precies dezelfde stoelen hebben gezeten als jij wellicht gaat zitten.

Wat hebben wij concreet te bieden?

Allereerst: je krijgt les van meer dan 30 topspecialisten, die daadwerkelijk succesvol op hun vakgebied zijn. En dat is uniek in Nederland. Iedere docent geeft jou daarbij les op zijn eigen specialisme: zoals mixen, arrangeren, EMP producing, mastering, etc. De CV's van onze docenten spreken voor zich: klik hier en overtuig jezelf.
Verder is het cruciaal dat je begrijpt hoe de muziekindustrie in elkaar zit en welke verdienmodellen er bestaan (je zult verbaasd staan): hoe kun je jouw brood verdienen ook als je geen bekende artiest of producer bent?  Ook hier hebben onze docenten hun wijsheid niet uit boekjes, maar staan zelf midden in de muziekindustrie en vertellen je uit eigen ervaring wat werkt en niet werkt.
Tot slot zou het goed zijn om te beseffen dat je naast je audio vaardigheden ook jezelf dient te ontwikkelen. Je persoonlijkheid speelt een cruciale rol bij alles in je leven en dat geldt ook voor je carrière in audio. Vandaar dat we als enige audio opleiding in Nederland actief aan persoonlijke ontwikkeling doen in onze klassen. Sound Education wil veel meer zijn dan een leuke cursus waar je wat mixtrucs leert: het is onze ambitie en zingeving om het fundament te vormen van je hele verdere muzikale carriere. 

Kortom: als je jouw muziekambities serieus neemt begint dat met het zoeken naar de juiste opleiding. Als ons aanbod je aanspreekt, dan nodigen wij je uit eens langs te komen op een open dag. Je bent van harte welkom. Bellen (06-16112911) of mailen (info@soundeducation.nl) is natuurlijk ook mogelijk.

Veel gestelde vragen? KLIK HIER

Aanmelden nieuwsbrief? Klik hier


De 12 Voordelen van Sound education


Facebook groep

Iedere klas heeft zijn eigen Facebook groep waar de docenten ook in de avond en het weekend antwoord geven op alle vragen.

NIEUWS