Neem contact op met sound education

Heb je een vraag? Stel hem hier, je krijgt snel antwoord.

 

312 Ibisdreef
Utrecht, UT, 3564 RM
Netherlands

030-262 5395

Sound Education: les van meer dan 50 audio specialisten waaronder platinum producers en hit mixing engineers. Verder uniek door zijn integratie van persoonlijke ontwikkeling in het lesprogramma zodat er ook echt resultaten komen (zie onze referentie sectie met oud studenten).

College 10 | Persoonlijke ontwikkeling

Klas E19 lesrooster

Back to All Events

College 10 | Persoonlijke ontwikkeling

  • Uithof Zaal Wit 19 Leuvenlaan Utrecht, UT, 3584 CE Netherlands (map)

Locatie: Universiteit Utrecht, Leuvenlaan 19, Marinus Rupperthal, de  Blauwe Zaal.


Docenten: Natascha Habets (C-Forward) en Ignace Dhont.


Inhoud: je mindset bepaald alles. Hoe je toekomst eruit gaat zien, hoe (on)gelukkig je jezelf voelt, etc. Ook bepaald het in belangrijke mate hoeveel succes je gaat hebben in dit vak. Omdat het om veel meer draait dan alleen de knoppen.

Een cruciale les die je beoogt te helpen om de doelen die je jezelf gesteld hebt ook daadwerkelijk te bereiken. Deze les draait voornamelijk om het opheffen van psychologische blokkades zoals faalangst, perfectionisme, plichtsgevoel, etc. en tevens bekijken we de bedriegelijke overtuigingen die je hebt over jezelf en je omgeving.
Bij de start van de les is er aandacht voor time-management. De meeste mensen gaan onnadenkend en ondoelmatig om met hun kostbaarste bezit: tijd. Vaak kom je in de praktijk niet toe aan zaken die werkelijk belangrijk voor je zijn. Hoe kun je hier verandering in brengen?

Later Event: November 28
College 11 | Mixtechniek basis