Neem contact op met sound education

Heb je een vraag? Stel hem hier, je krijgt snel antwoord.

 

312 Ibisdreef
Utrecht, UT, 3564 RM
Netherlands

030-262 5395

Sound Education: les van meer dan 50 audio specialisten waaronder platinum producers en hit mixing engineers. Verder uniek door zijn integratie van persoonlijke ontwikkeling in het lesprogramma zodat er ook echt resultaten komen (zie onze referentie sectie met oud studenten).

Agenda .jpg

Planning Praktijklessen

Beste Sound Education student(e), 

Op deze plek kan je de diverse studio sessies en praktijklessen inplannen. Lees onderstaande punten wel even goed door zodat alles goed verloopt.

- Reserveren is heel simpel: je klikt op de les die je wilt resereveren, kiest een dag en een tijd en vervolgens vul je jouw gegevens in. Je ontvangt vervolgens een bevestigings email. Vanuit de email kan je de afspraak direct in je agenda zetten. Drie dagen voor de les ontvang je tevens een herinnering, en als je hiervoor kiest een last-minute sms (zet wel 0031 voor je nummer, zonder de 0 van 06. Bijvoorbeeld: 0031655555555) Reserveer je binnen 48 uur voor de les dan ontvang je alleen een bevestigings email. 

- Cancelen of verzetten: dit kan tot 48 uur voor de les. Een reservering is dus niet geheel vrijblijvend. Is er echt sprake van overmacht, neem dan even contact op met Ruby: planning@soundeducation.nl.  

- Voor meer personen reserveren: wil je samen met iemand anders de les volgen? Geen probleem. De ene persoon kan de ander ook inplannen. Doe dit wel door twee keer te reserveren, zodat er ook daadwerkelijk twee plekken, elk met een andere naam, door het systeem gereserveerd worden. Probeer dit dus niet te doen door een opmerking toe te voegen of een mail te sturen.

- Reserveer per les 1 datum! Het is uiteraard logisch dat je dezelfde les niet meerdere keren gaat volgen. Het is wel eens gebeurd dat iemand al zijn opties reserveerde en verwachtte dat wij dan een datum voor hem zouden kiezen...dit is absoluut niet de bedoeling! Jij kiest gewoon de dag/tijd waarop je kan en reserveert die plek. 

- Tot slot: woensdagmiddagen zijn vaak populair, omdat je dan twee lessen op 1 dag kan volgen. We hebben studenten van Groningen tot België, dus als er teveel aanmeldingen zijn voor een bepaalde woensdagmiddag krijgen studenten die ver moeten reizen voorrang wat betreft dit dagdeel.

- En let op: 

AM= 's ochtends voor 12 uur.

(11:00 AM is 11 uur 's ochtends)

PM= 's middags na 12 uur of 's avonds

(8:30 PM is half 9 's avonds)

Als er al praktijklessen in de ochtend zijn dan starten deze om 11:00. Lessen in de avond starten nooit later dan 20:30.