Neem contact op met sound education

Heb je een vraag? Stel hem hier, je krijgt snel antwoord.

 

312 Ibisdreef
Utrecht, UT, 3564 RM
Netherlands

030-262 5395

Sound Education: les van meer dan 50 audio specialisten waaronder platinum producers en hit mixing engineers. Verder uniek door zijn integratie van persoonlijke ontwikkeling in het lesprogramma zodat er ook echt resultaten komen (zie onze referentie sectie met oud studenten).

Lesmateriaal

Kort gezegd: 500+ pagina’s full colour handouts, 20 DVD’s, 30 Cheat Sheets en een online Portal waar je alle college’s en masterclasses kun terugkijken.

Allereerst willen we je graag de lesmap voorstellen. Deze bestaat uit 32 verschillende hand-outs met in totaal 500+ pagina's. Overigens hebben we ons best gedaan, de hand-outs zo praktisch mogelijk te houden, zodat je kennis opdoet waar je ook echt direct iets mee kunt. Alle lesmaterialen zijn bij de prijs inbegrepen en worden dus jouw eigendom. Het copyright echter blijft in alle gevallen eigendom van Sound Education. Het is dan ook op geen enkele wijze toegestaan, de lesmaterialen van Sound Education te verveelvoudingen of op enigerwijze openbaar te maken.
De hand-outs worden een week voor de daadwerkelijke les over dat onderwerp uitgedeeld. Op deze manier kun je jezelf alvast wat inlezen, mocht je weinig of geen voorkennis over dat onderwerp hebben. De eigenlijke les zal dan makkelijker te volgen zijn

 


cd's lesmateriaal Sound Education

Verder zijn er 20 DVD's. Dit materiaal is ook via je portal te downloaden mocht je geen DVD drive bezitten. Over het algemeen bevatten de DVD’s oefenmateriaal of instructie welke aansluit op de betreffende les.

Zo bevat de Randapparatuur DVD veel audiofiles en multitracks: zoals kicks die je moet compressen en vocals waarvoor je passende galmen moet programmeren. Verder zijn er instructie DVD’s, waarbij op film bepaalde zaken worden uitgelegt. Bij de "gehoor" en "luistervaardigheid" lessen worden gehoortrain audio CD's uitgereikt. Bij de mastering opdrachten moeten bestaande mixen gemasterd worden. Bij de Synthese lessen moet je zelf geluiden programmeren aan de hand van een MIDI multitrack, etc. De strekking van de DVD's is met deze voorbeelden waarschijnlijk wel duidelijk gemaakt. Het is dan ook noodzakelijk dat je voor deze opleiding een werkende PC of mac computer hebt. Mocht je echter wegens omstandigheden niet in staat zijn je huiswerk te doen, dan kun je bij Sound Education terecht in een ruimte met computer om je huiswerk te kunnen doen.