Neem contact op met sound education

Heb je een vraag? Stel hem hier, je krijgt snel antwoord.

 

312 Ibisdreef
Utrecht, UT, 3564 RM
Netherlands

030-262 5395

Sound Education: les van meer dan 50 audio specialisten waaronder platinum producers en hit mixing engineers. Verder uniek door zijn integratie van persoonlijke ontwikkeling in het lesprogramma zodat er ook echt resultaten komen (zie onze referentie sectie met oud studenten).

Lesmateriaal

Voor onze opleiding tot geluidstechnicus en producer gebruiken wij uiteraard niets anders dan het beste lesmateriaal.

Allereerst willen we je graag de lesmap voorstellen. Deze bestaat uit 30 verschillende hand-outs met in totaal 500+ pagina's. Aan het eind van de meeste hand-outs zit een vragenlijst om je te testen op je theoriekennis. Overigens hebben we ons best gedaan, de hand-outs zo praktisch mogelijk te houden, zodat je kennis opdoet waar je ook echt iets mee kunt. Alle lesmaterialen zijn bij de prijs inbegrepen en worden dus jouw eigendom. Het copyright echter blijft in alle gevallen eigendom van Sound Education. Het is dan ook op geen enkele wijze toegestaan, de lesmaterialen van Sound Education te verveelvoudingen of op enigerwijze openbaar te maken.
 

 

De hand-outs worden een week voor de daadwerkelijke les over dat onderwerp uitgedeeld. Op deze manier kun je jezelf alvast wat inlezen, mocht je weinig of geen voorkennis over dat onderwerp hebben. De eigenlijke les zal dan makkelijker te volgen zijn

 


cd's lesmateriaal Sound Education

Verder zijn er 17 huiswerk CD's/DVD's. Deze CD's bevatten over het algemeen oefenmateriaal wat aansluit op de betreffende les: zo bevat de Randapparatuur Basis CD audiofiles ("wavs"): zoals kicks die je moet compressen en vocals waarvoor je passende galmen moet programmeren. De DVD's voor de Mixtechniek les bevatten multitracks om thuis mee te kunnen mixen. Bij de "gehoor" en "luistervaardigheid" lessen worden gehoortrain audio CD's uitgereikt. Bij de mastering opdrachten moeten bestaande mixen gemasterd worden. Bij de Synthese lessen moet je zelf geluiden programmeren aan de hand van een MIDI multitrack, etc. De strekking van de huiswerk CD's/DVD's is met deze voorbeelden waarschijnlijk wel duidelijk gemaakt. Het is dan ook noodzakelijk dat je voor deze opleiding een werkende PC of mac computer hebt. Mocht je echter wegens omstandigheden even niet in staat zijn je huiswerk te doen, dan regelen we bij Sound Education een kamer & computer om je huiswerk te kunnen doen.Nieuw: nederlandstalige instruktie DVD's. Sinds kort werken we bij Sound Education aan een serie van instruktie DVD's: niet ter vervanging van, maar als leuke aanvulling op, de lessen. Onze eerste DVD is kort geleden verschenen: "Recording". Deze DVD brengt in beeld hoe microfoonkeuze en microfoonopstelling rond het drumstel, de gitaarversterkers etc, plaats vinden en legt de signaalrouting uit bij een studio opname. Drie DVD's zijn "under construction": ProTools, Cubase en Live Sound. Deze instruktie DVD's zullen niet in de winkel te verkrijgen zijn, maar worden uitsluitend t.b.v. Sound Education studenten samengesteld.