Neem contact op met sound education

Heb je een vraag? Stel hem hier, je krijgt snel antwoord.

 

312 Ibisdreef
Utrecht, UT, 3564 RM
Netherlands

030-262 5395

Sound Education: les van meer dan 50 audio specialisten waaronder platinum producers en hit mixing engineers. Verder uniek door zijn integratie van persoonlijke ontwikkeling in het lesprogramma zodat er ook echt resultaten komen (zie onze referentie sectie met oud studenten).

calendar-banner.jpg

Rooster Colleges & Inplannen Praktijklessen

Hier kun je intekenen voor de praktijklessen en een overzicht bekijken van de komende college's/masterclasses.

Instructies voor het inplannen van praktijklessen

Om een duo-praktijkles in te plannen kun je hier klikken om te bekijken hoe dat moet (downloaden voor hoge kwaliteit).

Als je er niet uitkomt met de planning of als alles bijvoorbeeld snel vol zit, neem dan s.v.p. even contact op met joyce@soundeducation.nl.

Als je in het rooster op een afbeelding klikt vind je info over die les. Klik hier voor een filmpje om te zien hoe dit moet (downloaden voor hoge kwaliteit).


Overzicht Colleges op de uithof


Overige info

Bij deze nog wat algemene info en "regels" over de lessen:

- De colleges op woensdag avond starten om 19:00 en eindigen stipt om 21:45. Om 22:00 gaan de deuren op de Universiteit dicht; we moeten dan dus ook echt het pand verlaten hebben. Direct na de les hebben we dus ook geen tijd voor vragen; stel deze tijdens de les of erna op het forum.

- Probeer op tijd aanwezig te zijn. Je kan voor de deur gratis parkeren, al moet je wel een kaartje trekken. Deze hoef je niet meer in de automaat te doen; je kan er gewoon mee uitrijden.

- Op de Universiteit is vlakbij het leslokaal een restaurant waar je tot half 8 best OK en goedkoop kan eten. Je kan niet met muntgeld betalen, dat geldt ook voor de snoep- en koffieautomaten. 

- De audio van vrijwel alle colleges wordt opgenomen zodat je ze thuis nog terug kan luisteren. 

- Lesmateriaal, opnames en downloads worden telkens NA de betreffende les beschikbaar gesteld.

- De praktijklessen kan je zelf inplannen door in de kalender op de les te klikken en vervolgens op: "les inplannen". Let op dat je de juiste lokatie/studio kiest. Ga je met z'n tweeën dan kan 1 persoon jullie beide inschrijven. Je hebt daarvoor wel de volledige naam, het email adres en telefoonnummer van de ander nodig. Klik hier voor een filmpje om te zien hoe dit moet (downloaden voor hoge kwaliteit).

Heb je vragen over de planning, mail dan naar: joyce@soundeducation.nl 

Heb je andere vragen mail dan naar: info@soundeducation.nl