Neem contact op met sound education

Heb je een vraag? Stel hem hier, je krijgt snel antwoord.

 

312 Ibisdreef
Utrecht, UT, 3564 RM
Netherlands

030-262 5395

Sound Education: les van meer dan 50 audio specialisten waaronder platinum producers en hit mixing engineers. Verder uniek door zijn integratie van persoonlijke ontwikkeling in het lesprogramma zodat er ook echt resultaten komen (zie onze referentie sectie met oud studenten).

Rooster & inplannen praktijklessen

Hier kun je een overzicht bekijken van de komende college's/masterclasses en intekenen voor de praktijklessen (nadat je per email een uitnodiging voor een bepaalde praktijkles hebt ontvangen).


Overzicht colleges op de uithof


INSTRUCTIES VOOR HET INPLANNEN VAN PRAKTIJKLESSEN

Je kunt pas een praktijkles inplannen nadat je per email een uitnodiging hebt ontvangen om in te tekenen voor die specifieke praktijkles. Voor instructies hoe een praktijkles in te plannen kun je hier klikken  (downloaden voor hoge kwaliteit).

Als je er niet uitkomt met de planning, neem dan s.v.p. even contact op met joyce@soundeducation.nl.


OVERIGE INFO EN REGELS

- De colleges/masterclasses op woensdagavond starten om 19:00 en eindigen stipt om 21:45. Om 22:00 gaan de deuren op de Universiteit letterlijk dicht; we moeten dan dus ook echt het pand verlaten hebben. Direct na de les hebben we daarom ook geen tijd voor vragen; stel deze tijdens de les of erna (op onze besloten facebook groep of voor persoonlijke zaken kun je Mark de Jong mailen klasE19@soundeducation.nl).

- Probeer op tijd aanwezig te zijn. Je kan voor de deur gratis parkeren, al moet je wel een kaartje trekken. Deze hoef je niet meer in de automaat te doen; je kan er gewoon mee uitrijden. Parkeren na 18.00 uur is namelijk gratis. Normaal gesproken is er ruimte op de parkeerplaats, maar mocht dat niet het geval zijn: zo'n 150 meter verderop aan je linkerhand is het parkeerterrein van de Padualaan, daar is altijd plek en eveneens gratis.

- Op de Universiteit is vlakbij het leslokaal een restaurant waar je tot 19.00 uur voor studentenprijzen kunt eten. Je kan niet met muntgeld betalen, dat geldt ook voor de snoep- en koffie/frisdrankautomaten. 

- Vrijwel alle colleges/masterclasses worden opgenomen zodat je ze thuis nog terug kan luisteren/kijken via dit Portal. Als de les op woensdagavond was, komt in de loop van vrijdag of zaterdag de video van die les online. Voor een audio only opname geldt de volgende dag, donderdag dus. Deze opnames zullen ook na de opleiding voor jullie beschikbaar blijven.

- Als er een praktijkles dient te worden ingepland krijgt je via jouw email een uitnodiging daarvoor. De praktijklessen kan je zelf online inplannen door in de kalender op de les te klikken en vervolgens op: "les inplannen". Let op dat je de juiste lokatie/studio kiest. Ga je met z'n tweeën dan kan 1 persoon jullie beide inschrijven. Je hebt daarvoor wel de volledige naam, het email adres en telefoonnummer van de ander nodig. Klik hier voor een filmpje om te zien hoe dit moet (downloaden voor hoge kwaliteit).

Heb je vragen over de planning, mail dan naar: joyce@soundeducation.nl

Heb je andere vragen mail dan naar: klasE19@soundeducation.nl