Neem contact op met sound education

Heb je een vraag? Stel hem hier, je krijgt snel antwoord.

 

312 Ibisdreef
Utrecht, UT, 3564 RM
Netherlands

030-262 5395

Sound Education: les van meer dan 50 audio specialisten waaronder platinum producers en hit mixing engineers. Verder uniek door zijn integratie van persoonlijke ontwikkeling in het lesprogramma zodat er ook echt resultaten komen (zie onze referentie sectie met oud studenten).

Sound-Education-blend1.png

Studiebelasting

Sound Education is een parttime opleiding en kan met enige zelfdiscipline gecombineerd worden met een baan of andere studie. De haalbaarheid hiervan blijkt keer op keer in de praktijk (de uitval tijdens de Sound Education opleiding is extreem laag: dit schommelt rond de 3 procent). Wel is motivatie een absolute vereiste. 

Over het algemeen is er één keer per week les; soms kan het voorkomen dat je twee lessen in de week hebt. Verkijk je hier niet op, iedere les biedt namelijk veel nieuwe informatie.Een les duurt normaal gesproken drie uur, hoewel er ook lessen zijn die meer tijd in beslag nemen (opname praktijk avonden duren bijvoorbeeld vijf uur).

Onze planning hierbij is zeer flexibel: in het jaar 2015 heeft zelfs een gezagsvoerder van de KLM, die gedurende dat jaar de hele aardbol overvloog, de Sound Education opleiding met succes afgerond.

Bij Sound Education maken we optimaal gebruik van het feit, dat men tegenwoordig een complete virtuele studio op de computer ter beschikking heeft. Wat betreft de huiswerkbelasting is het moeilijker aan te geven hoeveel tijd je exact kwijt bent. Een multitrack kun je in drie uur afmixen, maar je kunt er net zo goed drie volledige dagen mee bezig zijn. 7 uur per week is echter wel het minimum, waar je rekening mee moet houden qua studiebelasting.

Om je een idee te geven van de aard van het huiswerk: dit bestaat voornamelijk uit zaken als multitracks afmixen, gehoortraining CD's, sounddesign, EDM productites maken, geluid onder film zetten, mastering opdrachten e.d.

Om de mensen met een fulltime baan tegemoet te komen, is slechts een deel van het huiswerk verplicht. De mensen met wat meer vrije tijd kunnen zich natuurlijk aan alle opdrachten wagen. Hoe meer je met de materie bezig bent, hoe beter je word.