Neem contact op met sound education

Heb je een vraag? Stel hem hier, je krijgt snel antwoord.

 

312 Ibisdreef
Utrecht, UT, 3564 RM
Netherlands

030-262 5395

Sound Education: les van meer dan 50 audio specialisten waaronder platinum producers en hit mixing engineers. Verder uniek door zijn integratie van persoonlijke ontwikkeling in het lesprogramma zodat er ook echt resultaten komen (zie onze referentie sectie met oud studenten).

Wanneer is het verstandiger om je NIET in te schrijven?

Indien je inschrijft bij Sound Education ga je een verbintenis aan om 1 jaar lang te werken aan je muzikale ambities. Graag willen we een goede match tussen de school en de studenten bewerkstelligen, die voor iedereen zinvol is. We zoeken daarom gemotiveerde studenten die ervoor willen gaan. In de volgende gevallen echter is het verstandig je NIET in te schrijven:

- indien audio jouw passie niet heeft

- indien je niet minimaal 7 uur per week kan vrij maken voor de opleiding

- indien je psychiatrische problemen hebt, zoals een psychose of schizofrenie

- indien je ernstige leermoeilijkheden hebt (Sound Education is een diepgaande opleiding)

- indien je het financieel eigenlijk niet kan veroorloven. Breng jezelf nooit in financiële problemen, dan is het beter op een ander moment met de opleiding van start te gaan.

Als je geen van bovenstaande vragen kunt bevestigen, zien we je wat ons betreft graag terug in het komende schooljaar. Heb je twijfel, neem dan s.v.p. even contact met ons op via info@soundeducation.nl of 030-2625395. We staan je graag te woord.