Neem contact op met sound education

Heb je een vraag? Stel hem hier, je krijgt snel antwoord.

 

312 Ibisdreef
Utrecht, UT, 3564 RM
Netherlands

030-262 5395

Sound Education: les van meer dan 50 audio specialisten waaronder platinum producers en hit mixing engineers. Verder uniek door zijn integratie van persoonlijke ontwikkeling in het lesprogramma zodat er ook echt resultaten komen (zie onze referentie sectie met oud studenten).

College 38 | Contract & Recht Geavanceerd

Klas E19 lesrooster

Back to All Events

College 38 | Contract & Recht Geavanceerd

LOCATIE: DE BLAUWE ZAAL


DOCENT: MARGRIET KOEDOODER


INHOUD: CONTRACT & RECHT GEAVANCEERD

Er zijn weinig zaken die zo frustrerend voelen als het verkeerde contract tekenen en daar nog jarenlang aan vast zitten. Deze les is misschien niet de meest opwindende les van het jaar, maar wel erg belangrijk. Een paar relatief simpele zaken weten kan HET verschil maken tussen leven van je muziek en gedemotiveerd afhaken..

Verder aandacht voor een belangrijke bron van inkomsten: je rechten die ontstaan wanneer je een muziekstuk schrijft of opneemt. Hoe kun je deze te gelde maken?

Uiteraard ook bij deze les weer een specialist(e): Margriet Koedooder heeft rechtszaken gewonnen voor o.a. Golden Earring en Tiesto en is een topadvocate op het gebied van entertainment. Voor deze les krijg je de gelegenheid jouw specifieke vragen aan Margriet voor te leggen, dus laat die kans niet liggen.

Earlier Event: September 4
SCHRIFTELIJK EINDEXAMEN
Later Event: September 18
College 39 | Sollicitatie Training