Neem contact op met sound education

Heb je een vraag? Stel hem hier, je krijgt snel antwoord.

 

312 Ibisdreef
Utrecht, UT, 3564 RM
Netherlands

030-262 5395

Sound Education: les van meer dan 50 audio specialisten waaronder platinum producers en hit mixing engineers. Verder uniek door zijn integratie van persoonlijke ontwikkeling in het lesprogramma zodat er ook echt resultaten komen (zie onze referentie sectie met oud studenten).

Inschrijven

 

KLAS E20, Startdatum: 9 september 2020

Stap 1

Zorg dat je alle relevante informatie over de opleiding gelezen en begrepen hebt, zoals lesprogramma, startdata, totale kosten en onze algemene voorwaarden. Onze voorwaarden zijn overgenomen van de algemene voorwaarden voor deze branche zoals opgesteld door de Consumentenbond en de NRTO en zijn hier te downloaden voor je administratie. Een overzicht van de termijnen van het lesgeld kun je alhier downloaden.

Is er ook maar enige onduidelijkheid of zijn er zaken waar we van moeten weten, aarzel niet ons te mailen of te bellen (06-16112911): we horen graag van je. Tevens zijn er regelmatig open dagen, waarbij je nader kennis kunt maken met ons aanbod om te zien of Sound Education bij jou past. 

Let op: de minimum leeftijd is 18 jaar.
 

Stap 2

Vul onderstaand formulier volledig in. Zodra je op "verstuur" klikt (onderaan dit formulier) ben je ingeschreven voor:

Optie E20, startdatum woensdagavond 9 september 2020.
Looptijd 09-09-2020 tot 23-09-2021.  

Totale kosten: € 3.475,- all-in. 

Na het verzenden van je inschrijfformulier heb je nog een bedenktermijn van maar liefst zeven maanden (!), waarbij je zonder kosten of opgaaf van reden kunt annuleren.

Stap 3

Binnen twee werkdagen na ontvangst van je inschrijfformulier ontvang je een bevestiging van jouw inschrijving en de factuur voor de aanbetaling van € 1495,-, (of het hele lesgeld ineens, als je daarvoor hebt gekozen). De betalingstermijn voor de aanbetaling bedraagt vier maanden, of voor het geval je het volledige lesgeld in een keer voldoet: acht maanden.

Als je kiest voor afbetaling in termijnen, worden in het jaar 2021 facturen verstuurd op januari, april, juli en oktober van 495 euro elk. Betaling in termijnen kost je dus niets extra.
 

Stap 4

Na ontvangst van je inschrijfformulier is je plaats bij Sound Education klas E20 gereserveerd. Indien je na de bedenktermijn de opleiding alsnog wilt annuleren, gelden de voorwaarden zoals vermeldt in onze algemene voorwaarden. Opzeggen dient zonder uitzondering te geschieden d.m.v. een aangetekend schrijven.