Neem contact op met sound education

Heb je een vraag? Stel hem hier, je krijgt snel antwoord.

 

312 Ibisdreef
Utrecht, UT, 3564 RM
Netherlands

030-262 5395

Sound Education: les van meer dan 50 audio specialisten waaronder platinum producers en hit mixing engineers. Verder uniek door zijn integratie van persoonlijke ontwikkeling in het lesprogramma zodat er ook echt resultaten komen (zie onze referentie sectie met oud studenten).

Diploma Collin.jpg

Doelstelling

Ons doel is ervoor zorgen dat jij aan de slag kunt als geluidstechnicus of producer, oftewel;  het realiseren van een baan in de pro-audio of A/V sector. Dit kan zijn in de hoedanigheid van audiotechnicus werkzaam in de geluidsstudio, bij een P.A.-bedrijf voor live-sound evenementen, bij een audiovisueel bedrijf, bij het theater, film of de radio. Maar natuurlijk ook als electronische muziek producer die bijvoorbeeld produceert voor DJ's, games of zichzelf als artiest.

Een baangarantie kunnen wij echter net zo min geven, als iedere andere audio opleiding. Maar wil je  jouw muzikale ambities een serieuze kans geven dan helpt het een opleiding als Sound Education te volgen. Je leert de technieken en de audio industrie beter kennen, hetgeen je een betere kans geeft op de arbeidsmarkt. Ook hebben een aantal Sound Education studenten na afloop van de opleiding hun eigen opnamestudio, audiovisuele studio of live sound bedrijf opgestart. Zie hiervoor onze referentie sectie.
 

Naast het vinden van een baan, richt Sound Education zich dus op nog een ander doel. Deze opleiding is bij uitstek geschikt voor degenen die hun eigen (elektronische) muziekprodukties op niveau willen brengen. We ondersteunen je graag om jouw eigen audio producties naar een professioneel niveau te tillen. Hoewel de kansen om hier je beroep van te maken kleiner zijn dan in de geluidstechniek, hebben sommige oud-studenten van Sound Education bewezen dat het zeker niet onmogelijk is.

Naast alle audio gerelateerde lessen worden er ook zaken zoals Sollicitatie training en Persoonlijke Ontwikkeling behandeld. Omdat het in dit vak om meer draait dan alleen de knoppen!