Neem contact op met sound education

Heb je een vraag? Stel hem hier, je krijgt snel antwoord.

 

312 Ibisdreef
Utrecht, UT, 3564 RM
Netherlands

030-262 5395

Sound Education: les van meer dan 50 audio specialisten waaronder platinum producers en hit mixing engineers. Verder uniek door zijn integratie van persoonlijke ontwikkeling in het lesprogramma zodat er ook echt resultaten komen (zie onze referentie sectie met oud studenten).

Diploma Collin.jpg

Doelgroep en Doelstelling

Doelgroep

Iedereen met passie voor audio is welkom in onze klas. Ondanks het parttime karakter is Sound Education een pittige opleiding, dus motivatie is een vereiste. We richten ons op mensen die serieus zijn en van audio hun beroep willen maken, maar niet in de gelegenheid zijn een fulltime opleiding op dit gebied te volgen.


Doelstelling

Ons doel is ervoor te zorgen dat jij in je levensonderhoud kunt gaan voorzien met jouw passie als geluidstechnicus of producer. Dit kan zijn in de hoedanigheid van audiotechnicus werkzaam in de geluidsstudio, bij een P.A.-bedrijf voor live-sound evenementen, bij een audiovisueel bedrijf, bij het theater, film of de radio. Ook hebben een aantal Sound Education studenten er na afloop van de opleiding voor gekozen hun eigen opnamestudio, audiovisuele studio of live sound bedrijf opgestart. Zie onze referentie sectie voor enkele voorbeelden hiervan.

Naast alle audio gerelateerde lessen worden er ook zaken zoals sollicitatie training, begeleiding bij het vinden van een stageplek, het stappenplan na de opleiding, adressenlijsten, network events en persoonlijke ontwikkeling behandeld. Omdat het in dit vak om meer draait dan alleen de knoppen!