Neem contact op met sound education

Heb je een vraag? Stel hem hier, je krijgt snel antwoord.

 

312 Ibisdreef
Utrecht, UT, 3564 RM
Netherlands

030-262 5395

Sound Education: les van meer dan 50 audio specialisten waaronder platinum producers en hit mixing engineers. Verder uniek door zijn integratie van persoonlijke ontwikkeling in het lesprogramma zodat er ook echt resultaten komen (zie onze referentie sectie met oud studenten).

Diploma Collin.jpg

Doelgroep en Doelstelling

Doelgroep

Iedereen met passie voor audio is welkom in onze klas. Ondanks het parttime karakter is Sound Education een pittige opleiding, dus motivatie is een vereiste. We richten ons vooral op mensen die hun ambities in audio een serieuze kans willen geven maar niet in de gelegenheid zijn een fulltime opleiding op dit gebied te volgen.


Doelstelling

Het belangrijkste doel van de Sound Education opleiding is om je vaardigheden op een daadwerkelijk professioneel niveau te brengen en zo je kans op werk in de audio industrie te maximaliseren. Een baangarantie kunnen wij net zo min geven als iedere andere audio opleiding. Echter, door je vaardigheden naar een beduidend hoger niveau te brengen en de audio industrie te leren kennen, verbeteren jouw kansen op de arbeidsmarkt. Ons ultieme doel is ervoor te zorgen dat jij in je levensonderhoud kunt gaan voorzien met jouw passie. Dit kan zijn in de hoedanigheid van audiotechnicus werkzaam in de geluidsstudio, bij een P.A.-bedrijf voor live-sound evenementen, bij een audiovisueel bedrijf, bij het theater, film of de radio. Maar natuurlijk ook als electronische muziek producer die bijvoorbeeld produceert voor DJ's, games of zichzelf als artiest. Ook hebben een aantal Sound Education studenten na afloop van de opleiding hun eigen opnamestudio, audiovisuele studio of live sound bedrijf opgestart. Zie onze referentie sectie voor enkele voorbeelden hiervan.

Naast alle audio gerelateerde lessen worden er ook zaken zoals sollicitatie training, het stappenplan na de opleiding en persoonlijke ontwikkeling behandeld. Omdat het in dit vak om meer draait dan alleen de knoppen!