Neem contact op met sound education

Heb je een vraag? Stel hem hier, je krijgt snel antwoord.

 

312 Ibisdreef
Utrecht, UT, 3564 RM
Netherlands

030-262 5395

Sound Education: les van meer dan 50 audio specialisten waaronder platinum producers en hit mixing engineers. Verder uniek door zijn integratie van persoonlijke ontwikkeling in het lesprogramma zodat er ook echt resultaten komen (zie onze referentie sectie met oud studenten).

collage.jpg

Kosten

Totale opleidingskosten € 3475,- all-in  

ONTVANG MAXIMAAL € 1677,- VAN HET LESGELD RETOUR VIA BELASTINGAFTREK. LET OP, afschaffing van deze studie onkosten aftrek is door het kabinet uitgesteld tot 2020. KLAS E20 IS DE laatste kans dus, op BELASTINGAFTREK van JE STUDIE ONKOSTEN, meer informatie in deze link.

 

kosten & betaling

De totale kosten voor de opleiding zijn €3475,-. Dit komt neer op 16 Euro per lesuur. Dit bedrag is "all-in", dus inclusief studiematerialen, examengeld, bonuslessen, uitstapjes en uiteraard alle praktijk- en theorielessen. 

Je kan vooraf betalen, maar een betaling in termijnen is ook mogelijk. De betaling verloopt in dat geval als volgt:

- Na aanmelding ontvang je binnen 1 dag een bevestiging en de factuur voor de aanbetaling van € 1495,-. De betalingstermijn is 3 maanden. 

- De resterende 4 termijnen van €495,- dienen pas voldaan te worden in januari, april, juli, en oktober van 2020. Voor maximale belastingaftrek is het op verzoek ook mogelijk het totale lesgeld in 2019 te voldoen. Voor je administratie kun je hier een overzicht van de termijnen downloaden.

Voor de betaling in termijnen worden overigens geen extra kosten in rekening gebracht.

Belastingaftrek

Sound Education is erkend kort beroepsonderwijs: vandaar dat je ondanks de aangescherpte regelgeving op dit gebied het lesgeld van de belastingen kunt aftrekken (beroepsonderwijsvrijstelling). Dankzij belastingaftrek van het lesgeld dalen de uiteindelijke kosten aanzienlijk. Al het lesgeld welke je nog in 2019 betaald kan volledig worden afgetrokken, zelfs het volledige lesgeld, ondanks dat de Sound Education opleiding doorloopt tot ver in 2020. Het kabinet gaat per 2020 de studie onkosten belastingaftrek afschaffen! Klas E20 die op 18 september 2019 van start gaat is dus je laatste kans op deze lucratieve aftrek.

Hoeveel van het lesgeld je exact terugkrijgt (indirect via de belastingaftrek), hangt af van de belastingschijf waarin je valt. Het onderstaande geldt uiteraard niet voor mensen met een uitkering of jongeren die nog niet werkzaam zijn. Je moet uiteraard wel belasting betalen, wil je belastingaftrek kunnen genieten.

Jaarinkomen tot 19.645 bruto: 37% van het lesgeld ontvang je indirect terug.
Jaarinkomen tot 33.363 bruto: 42% van het lesgeld ontvang je indirect terug.
Jaarinkomen tot 55.991 bruto: 42% van het lesgeld ontvang je indirect terug.
Hoogste schijf: 52% van het lesgeld ontvang je indirect terug.

Overigens is het zo, dat in een boekjaar de eerste 250 Euro niet aftrekbaar is. Betaal je het hele lesgeld dus in 1 jaar (2018 in dit geval), dan kun je over 3225 Euro het eerder genoemde percentage van het lesgeld terug krijgen.

Disclaimer: deze informatie is afkomstig van een accountant en bij ons beste weten actueel. Neem voor alle zekerheid altijd even contact op met de Belastingdienst 0800 - 0543 aangezien regels soms veranderen (zonder dat Sound Education hiervan verwittigd wordt!).  Sound Education is niet aansprakelijk voor schade die in enig opzicht verband houdt met de informatie op deze pagina. Controleer dus altijd even de actuele stand der zaken via de belastingtelefoon.
 

korting op veel software pakketten

Veel software fabrikanten bieden studenten van Sound Education tot zo'n 50% korting aan op hun pakketten. Dit geldt dus voor sequencers zoals Ableton, Cubase, ProTools, FL Studio en Studio One, maar ook voor heel veel plug-ins en instrumenten zoals Fabfilter, Soundtoys, Rob Papen software, Waves, iZotope en talloze andere aanbieders.