Neem contact op met sound education

Heb je een vraag? Stel hem hier, je krijgt snel antwoord.

 

312 Ibisdreef
Utrecht, UT, 3564 RM
Netherlands

030-262 5395

Sound Education: les van meer dan 50 audio specialisten waaronder platinum producers en hit mixing engineers. Verder uniek door zijn integratie van persoonlijke ontwikkeling in het lesprogramma zodat er ook echt resultaten komen (zie onze referentie sectie met oud studenten).

collage.jpg

Kosten

Totale opleidingskosten € 3475,- all-in  

(ONTVANG MAXIMAAL € 1677,- VAN HET LESGELD RETOUR VIA BELASTINGAFTREK)

 

kosten & betaling

De totale kosten voor de opleiding zijn €3475,-. Dit komt neer op 16 Euro per lesuur. Dit bedrag is "all-in", dus inclusief studiematerialen, examengeld, bonuslessen, uitstapjes en uiteraard alle praktijk- en theorielessen. 

Je kan vooraf betalen, maar een betaling in termijnen is ook mogelijk. De betaling verloopt in dat geval als volgt:

- Na aanmelding ontvang je binnen 1 dag een bevestiging en de factuur voor de aanbetaling van € 1495,-. De betalingstermijn is 3 maanden. 

- De resterende 4 termijnen van €495,- dienen pas voldaan te worden in januari, april, juli, en oktober van 2020. Voor maximale belastingaftrek is het op verzoek ook mogelijk het totale lesgeld in 2019 te voldoen. Voor je administratie kun je hier een overzicht van de termijnen downloaden.

Voor de betaling in termijnen worden overigens geen extra kosten in rekening gebracht.

Belastingaftrek

Sound Education is een geregistreerd instituut bij het CRKBO.

Hoeveel van het lesgeld je exact terugkrijgt (indirect via de belastingaftrek), hangt af van de belastingschijf waarin je valt. Het onderstaande geldt uiteraard niet voor mensen met een uitkering of jongeren die nog niet werkzaam zijn. Je moet uiteraard wel belasting betalen, wil je belastingaftrek kunnen genieten.

Jaarinkomen tot 19.645 bruto: 37% van het lesgeld ontvang je indirect terug.
Jaarinkomen tot 33.363 bruto: 42% van het lesgeld ontvang je indirect terug.
Jaarinkomen tot 55.991 bruto: 42% van het lesgeld ontvang je indirect terug.
Hoogste schijf: 52% van het lesgeld ontvang je indirect terug.

Overigens is het zo, dat in een boekjaar de eerste 250 Euro niet aftrekbaar is. Betaal je het hele lesgeld dus in 1 jaar (2018 in dit geval), dan kun je over 3225 Euro het eerder genoemde percentage van het lesgeld terug krijgen.

Disclaimer: deze informatie is afkomstig van een accountant en bij ons beste weten actueel. Neem voor alle zekerheid altijd even contact op met de Belastingdienst 0800 - 0543 aangezien regels soms veranderen (zonder dat Sound Education hiervan verwittigd wordt!).  Sound Education is niet aansprakelijk voor schade die in enig opzicht verband houdt met de informatie op deze pagina. Controleer dus altijd even de actuele stand der zaken via de belastingtelefoon.
 

korting op veel software pakketten

Het daadwerkelijke lesgeld kan nog verder dalen door het bestaan van “educational discounts”. Veel software fabrikanten bieden studentenkortingen aan op hun pakketten, denk aan zo’n 35-50%. Dit geldt dus voor sequencers zoals Ableton, Cubase, ProTools, FL Studio en Studio One, maar ook voor heel veel plug-ins en instrumenten zoals Fabfilter, Soundtoys, Rob Papen software, Waves, iZotope en talloze andere aanbieders. Mocht je interesse hebben in een specifiek pakket software, informeer dan even bij ons naar de korting.