Neem contact op met sound education

Heb je een vraag? Stel hem hier, je krijgt snel antwoord.

 

312 Ibisdreef
Utrecht, UT, 3564 RM
Netherlands

030-262 5395

Sound Education: les van meer dan 50 audio specialisten waaronder platinum producers en hit mixing engineers. Verder uniek door zijn integratie van persoonlijke ontwikkeling in het lesprogramma zodat er ook echt resultaten komen (zie onze referentie sectie met oud studenten).

Open Dag

open dag, 20 november woensdagavond


Op de open dag proberen we een zo'n realistisch mogelijk beeld te geven van de opleiding. Daarnaast beantwoorden we natuurlijk al jullie vragen. Je bent van harte welkom. Er wordt geen enkele druk uitgeoefend om in te tekenen (geen inschrijfformulieren op tafel na afloop). Vergelijk ons aanbod gerust thuis op je gemak met andere aanbieders.

We hopen je op de open dag te mogen begroeten.

De open dag begint om 19:30 en eindigt rond 21:30. Tussendoor is er een korte pauze met een drankje. Het restaurant is tot 19:30 geopend. Kom je bijvoorbeeld direct uit je werk dan kun je daar nog even wat eten tegen studentenprijzen. 

Parkeren is na 18:00 gratis, ook achter de slagbomen.

Binnen 1 dag na je aanmelding ontvang je een persoonlijke bevestigingsmail met het adres en de routebeschrijving.

Adresgegevens open dag:

Universiteit Utrecht, de Uithof (lokaal Witte Zaal)
Leuvenlaan 19 (auto) / Heidelberglaan 2 (OV)
3584 CE Utrecht

 

Routebeschrijving auto

Aan de voorzijde van het complex is veel gratis parkeerruimte en ook achter de slagbomen is parkeren gratis. Deze voorzijde kun je herkennen aan een groot glazen gebouw gelegen aan de Leuvenlaan 19, 3584 CE Utrecht. Normaal gesproken is parkeren geen probleem maar mocht dat zo zijn, 150 meter verder op het parkeerterrein van de Padualaan is altijd ruimte. Ook de Budapestlaan 17 is een alternatieve parkeerplaats op looptafstand.

Bij binnenkomst bevind je je in de Rupperthal, zoek hier de Witte Zaal op (aan het begin van de hal). Welkom, hier vind de open dag van Sound Education plaats We hopen dat je een waardevolle avond zult hebben.

Routebeschrijving OV

Stap vanaf CS Utrecht in buslijn 12 of 28. Na 15 minuten uitstappen bij halte Heidelberglaan. Vervolgens ongeveer 60 meter teruglopen. Aan de overkant van de weg is de ingang met 2 draaideuren en groengele muren.

Na binnenkomst alsmaar rechtuit blijven lopen (langs de conciërge) en aan het eind van de gang rechtsaf. Je loopt dan in de Ruppert hal als het goed is en al snel vind je de Witte Zaal aan je linkerhand. Welkom bij de open dag van Sound Education. We hopen er een waardevolle avond voor je van te maken.