Neem contact op met sound education

Heb je een vraag? Stel hem hier, je krijgt snel antwoord.

 

312 Ibisdreef
Utrecht, UT, 3564 RM
Netherlands

030-262 5395

Sound Education is een opleiding tot geluidstechnicus en proudcer. Je krijgt les van meer dan 25 vakspecialisten.

Open Dag

op dit moment zijn er nog geen data bekend.

De eerstvolgende open dag is in oktober 2017. 

Op de open dag proberen we een zo'n realistisch mogelijk beeld te geven van de opleiding. Daarnaast beantwoorden we natuurlijk zo veel mogelijk van jullie vragen. Je bent van harte welkom. 

 

Scroll naar onderen om de routebeschrijvingen voor auto en OV te lezen. Na je aanmelding ontvang je overigens ook nog een bevestigingsmail met het adres en de routebeschrijving.

Adresgegevens open dag:

Universiteit Utrecht, de Uithof (lokaal Ruppert 042)
Leuvenlaan 19 (auto) / Heidelberglaan 2 (OV)
3584 CE Utrecht

 

Routebeschrijving auto

Aan de achterzijde van het complex is veel (gratis) parkeerruimte. Deze achterzijde is een groot glazen gebouw gelegen aan de Leuvenlaan 19, 3584 CE Utrecht. Bij binnenkomst direct linksom de Ruppert hal in slaan. Loop een eindje de Ruppert hal in en aan je linkerhand vind je ons leslokaal. Welkom in lokaal 042. 

Routebeschrijving OV

Stap vanaf CS Utrecht in buslijn 12 of 28. Na 15 minuten uitstappen bij halte Heidelberglaan. Vervolgens ongeveer 60 meter teruglopen. Aan de overkant van de weg is de ingang met 2 draaideuren en groengele muren.

Na binnenkomst rechtuit blijven lopen (langs de conciërge) en aan het eind van de gang rechtsaf. Loop een eindje de Ruppert hal in en aan je linkerhand vind je ons leslokaal. Welkom in lokaal 042.