Neem contact op met sound education

Heb je een vraag? Stel hem hier, je krijgt snel antwoord.

 

312 Ibisdreef
Utrecht, UT, 3564 RM
Netherlands

030-262 5395

Sound Education: les van meer dan 50 audio specialisten waaronder platinum producers en hit mixing engineers. Verder uniek door zijn integratie van persoonlijke ontwikkeling in het lesprogramma zodat er ook echt resultaten komen (zie onze referentie sectie met oud studenten).

Les locaties

Niet alleen les van meer dan 50 succesvolle mensen uit het vak, maar ook aan de slag gaan in diverse gespecialiseerde studio's.

Voor onze opleiding maken we gebruik van diverse leslocaties, afhankelijk van het soort les wordt de optimale leslocatie gekozen. Bijvoorbeeld voor mastering ga je naar een studio die uitsluitend en alleen mastering werk doet. Je krijgt daar dan ook les van een high-end mastering engineer die al vele jaren, dag in dag uit, zijn mastering sporen heeft verdient: een specialist dus. Dit draagt niet alleen bij aan jouw optimale ontwikkeling, het houdt de opleiding fris en boeiend tot de laatste dag. Veel masterclasses zijn in Utrecht, bij praktijklessen mag je zelf kiezen op welke locatie je de les volgt.