Neem contact op met sound education

Heb je een vraag? Stel hem hier, je krijgt snel antwoord.

 

312 Ibisdreef
Utrecht, UT, 3564 RM
Netherlands

030-262 5395

Sound Education: les van meer dan 50 audio specialisten waaronder platinum producers en hit mixing engineers. Verder uniek door zijn integratie van persoonlijke ontwikkeling in het lesprogramma zodat er ook echt resultaten komen (zie onze referentie sectie met oud studenten).

Vooropleiding?

Sound Education stelt geen specifieke eisen aan de vooropleiding van de student(e).

Sound Education stelt geen specifieke eisen aan de vooropleiding van de student(e). Omdat alle onderwerpen worden uitgelegd in normale omgangstaal met een minimum aan onnodige wis- en natuurkunde, is er geen voorkennis of vooropleiding vereist. De opleiding is gericht op wat er in de praktijk van je verwacht wordt. Het is wel noodzakelijk dat je serieus bent in je ambities om van audio je beroep te maken, Sound Education is namelijk ondanks het parttime karakter een pittige opleiding. Mocht je daarom moeilijkheden hebben met leren, concentratie en dergelijke, is het goed van tevoren even contact op te nemen. Je kunt bellen met 06-16112911. Ook in het geval van psychiatrische problemen is het noodzakelijk voor inschrijving contact op te nemen.

Het niveau van de Sound Education opleiding kan worden ingeschat als MBO-niveau.

Noodzakelijk is dat je (i.v.m. het huiswerk) de beschikking hebt over een computer (een PC of Mac met minimaal een Quad Core processor). Mail ons s.vp. even als je duidelijkheid wilt over de specificaties van de computer die je hebt of wilt gaan kopen. 

Mocht het wegens omstandigheden zo zijn, dat je niet in staat bent het huiswerk te maken dan zal Sound Education zorg dragen voor een lokaal of computer en deze ter beschikking van de student(e) stellen.