Neem contact op met sound education

Heb je een vraag? Stel hem hier, je krijgt snel antwoord.

 

312 Ibisdreef
Utrecht, UT, 3564 RM
Netherlands

030-262 5395

Sound Education: les van meer dan 50 audio specialisten waaronder platinum producers en hit mixing engineers. Verder uniek door zijn integratie van persoonlijke ontwikkeling in het lesprogramma zodat er ook echt resultaten komen (zie onze referentie sectie met oud studenten).

Oud studenten zijn onze beste reclame.

Welkom bij de grootste referentie sectie van audio opleidingen in Nederland.

UNDER CONSTRUCTION - WE HEBBEN ALWEER heel veel resultaten, prijswinnende oud-studenten en lovende commentaren om toe te voegen!

Hier vind je enkele ervaringen van Sound Education studenten die onze opleiding tot geluidstechnicus en producer met succes hebben afgerond. BIJ DE MEESTE REACTIES MOCHTEN WE EEN LINK PLAATSEN, zodat je kunt zien dat het niet om reclame flauwekul gaat maar om echte reacties van "echte" mensen.

Voordat ik aan deze opleiding begon, vroeg ik me eigenlijk af hoe Sound Education al die onderwerpen in 1 jaar kan behandelen zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit en de professionaliteit van de lessen. Ik heb me daar geen moment zorgen over hoeven te maken. Alle lessen die Ignace heeft gegeven waren heel leuk, interessant, afwisselend en vooral heel duidelijk uitgelegd. Ook de praktijklessen, de lessen van de gastdocenten en de uitstapjes naar de verschillende studio's waren erg boeiend en leerzaam. Ik heb de hele opleiding in een klas met leuke, geinteresseerde mensen met veel plezier afgerond! Een aanrader dus!!!! Sandra Ploeg

Ik ben in 2012 gestart met de opleiding Sound Education. In eerste instantie dacht ik, hier ben ik te oud voor (53 jaar) en wat is nog de meerwaarde?
Echter, het heeft voor mij zeer inspirerend gewerkt. Voor ik aan de opleiding begon, was ik zoekende hoe ik bepaalde technieken het beste zou kunnen aanpakken en zat ik tegen een plafon. Ik heb geen moment spijt gehad dat ik deze opleiding gevolgd heb. De opleiding staat dicht bij de praktijk en wordt op zeer enthousiaste wijze gedoceerd in klip en klare taal, die je direct kunt toepassen.
Een breed aanbod in lesstof die je aangeboden word waar je vooraf nog niet bij stil had gestaan en een must is om te weten: zoals Akoestiek, Isolatie, Luistervaardigheidstraining etc etc.. Ik heb de geheimen van de studio/audio wereld als een cadeau mogen ontvangen. De praktijksessies en bezoeken/lessen van beroemde mensen in de muziekwereld zijn eye openers en brengen je bij de werkelijkheid waar het om draait. Ik ben nu echt gaan creeren, luisteren, wat heeft geleidt tot uitstekende resultaten. Deze opleiding is de moeite waard als je brein nieuwe impulsen nodig heeft. Een aanrader! En ik ben niet gesponsord hoor! Gr.Jos Somers (heeft zijn eigen audio bedrijf "JMS Productions" in Volkel)

Ik geniet met volle teugen van deze opleiding. Ga zo door! Mijn complimenten. Mvg, Paul Keizer

Ik vind Sound Education een leerzame, en erg brede geluidsopleiding, die de kennis en know-how goed weet over te brengen. Dit door helder in te gaan op de basis van elk onderwerp, waardoor het voor (bijna) iedereen te begrijpen valt. Ik heb genoten van de lessen, en vind het erg jammer dat het geen 4-jarige opleiding is ;)  Bob Augustin (Freelance Sound Engineer)

Uiteindelijk heb ik gekozen voor Sound Education. Ik ben nu ongeveer halverwege de opleiding en zeer tevreden. Waarom?
- Je krijgt voor dat geld nergens zoveel praktijk- en theorielessen.
- Het is een goede combinatie tussen theorie en praktijk.
-De opleiding is zeer breed en richt zich dus niet specifiek op 1 thema, maar gaat echt van A tot Z.
- De praktijklessen gaan in kleine groepjes en sommige lessen zelfs met 2 personen (ook dit zie je nergens). Je krijgt dus veel persoonlijke aandacht en je krijgt ook de ruimte om je eigen interesses te ontplooien.
- Je krijg les van iemand die zijn sporen wel verdiend heeft en weet waar hij het over heeft.
- Je kan ook buiten de lesuren om contact opnemen als je met vragen zit.
- Je maakt ook diverse uitstapjes naar andere studio's
- Het is erkend als beroepsonderwijs, waardoor alle kosten aftrekbaar zijn en de opleiding is vrijgesteld van BTW.
En zo kan ik nog wel even doorgaan, maar ik denk dat de boodschap wel duidelijk is: ik ben zeer tevreden over deze opleiding en heb geen moment spijt gehad van mijn keuze. Na een half jaar heb ik al veel meer geleerd, dan ik mezelf zou kunnen leren met zelfstudies en het lezen van boeken. "Rammelaar" op een "synthforum.nl" thread (welke oud student dit feitelijk is, is mij niet bekend)

Ik heb al heel wat onderwijs achter de rug en er was eigenlijk niet 1 opleiding waar ik me nou echt heel prettig bij voelde. Totdat ik op deze opleiding terecht kwam. Dit was gewoon van begin tot eind een groot feest. Maarten te Paske (audio engineer bij "Art of Melody" en "Studio Ganga")

Hier even een mailtje van je ex-leerling Marcel Sohilait. Op dit moment doe ik veel live-mixing. Door het te kort van Molukse geluidsengineers, krijg ik veel aanbiedingen binnen. Inmiddels heb ik mijn eigen P.A. en lichtinstallatie. Ik krijg veel goede reactie's van de organisatoren van de feesten waar ik het geluid van heb gedaan. Ik ben jou heel dankbaar voor alle lessen die je mij gegeven hebt, en die ik vaak in de praktijk heb kunnen brengen. Marcel Sohilait (Live Sound Engineer)

UNDER CONSTRUCTION!
gedurende JUNI 2018 zullen een flink aantal nieuwe resultaten en reacties worden toegevoegd.

Ga vooral zo door met Sound Education. Ik vind het echt een top-opleiding! Warme groet, Norman Dijkstra

Man wat leer ik veel van deze opleiding. Ga helemaal uit me dak. Echt te gek!! Je bent een voorbeeld als leraar wat ik nog nooit heb gezien op scholen! Je passie en het willen zien groeien van andere mensen spreekt me zo aan! Kevin Vermeulen

Wat heb je me aangedaan, vroeger was ik niet belast met al deze kennis en nieuwe deuren naar andere werelden hahah :) Het was een top tijd. Ik ga het missen, doe ik nu al. Paul Huta Galung

Sound Education heeft mijn leven veranderd! Niet alleen door mij de juiste richting in te sturen maar ook door de manier waarop ik muziek nu ervaar. Het afgelopen jaar was er een vol eye-openers en aha-momenten. Donny Barrera.

Sound Education maakt het helemaal waar! Rob van der Ven

Bedankt voor een super leuk en vooral leerzaam jaar! Richard Vennekens (bij mijn weten nog geen beroep in de audio)

Toen ik na de les in de trein zat overviel mij een gevoel van blijdschap dat wij van een master in sound technology les krijgen. Ik ben ook echt blij dat ik op het laatste nippertje nog bij Sound Education kon inschrijven destijds. Rene Ranti (bandleider van "Everlite" en organisator van festivals)

Ik wou nog graag bedanken voor een geweldig jaar van ervaringen, kennis en plezier. Ik heb veel geleerd en hoop hier goed op verder te gaan bouwen. Ook bedankt voor het beantwoorden van al mijn vragen het afgelopen jaar. Wat de lesmap betreft, nog geen ander boek gevonden dat zoveel goede informatie over audio geeft/heeft. Vriendelijke groet, Joseph Kremer

De studio sessie vandaag met The Duke was weer ongelooflijk gaaf. Heeeeel leerzaam. Boye Jansen (broadcaster en freelance producer, naast een vaste baan)

Heel erg bedankt voor het afgelopen jaar, de superleuke opleiding en de leerzame lessen! Frank van Horne

De opzet van de opleiding vind ik heel goed. De opbouw is logisch en de onderwerpen sluiten goed op elkaar aan. En dat is voor mij als volkomen analfabeet op het gebied van audiotechniek erg prettig. Henri de Berk

Ik vond de opleiding erg leerzaam, veel stof in korte tijd maar makkelijk te begrijpen en verwerken in de praktijk! Daarnaast zitten de lessen vol humor. Verder zijn er goede masterclasses met bekenden uit het vak en altijd de mogelijkheid om ook buiten lesuren langs te komen of vragen te stellen! Zeer goede service vind ik dat :)  Nick Satoor de Rootas

Ik heb tijdens mijn zoektocht naar informatie "iets"te veel tijd op internet doorgebracht waardoor ik door de bomen het bos kwijt ben geraakt. Daardoor maak ik niks af en blijven ideeen hangen. Het xxx ("censuur") was al een paar keer opgedoken maar dat vond ik te duur en op een dag kwam ik Sound Education tegen. Toen even een kennismaking geregeld en the rest as they say is history! In deze korte tijd heb ik al ontzettend veel geleerd en er komt nog een hele hoop leuks aan. De mensen in de groep zijn ook heel divers en dat vind ik ook een groot pluspunt. Bettina de Coninck

Ik vond de opleiding zeer verrijkend in eigenlijk bijna alle aspecten die aan bod komen! Ik heb veel meer geleerd dan ik had verwacht en dat maakt de matige website ook echt een wolf in schaapskleren. Normaals hartelijk dank voor het leuke schooljaar, van mij had het nog langer mogen duren :) Sander Duyvis (Music Producer en Kick Boxer!)


Deze opleiding had ik al veel eerder moeten doen. Bij deze nog bedankt voor de tips n tricks die mij "meer dan nuttig" waren voor m'n eerste paar gigs afgelopen week. Dus maand juni is het gigs in Nederland en vanaf juli ben ik in Europa on tour met de band Punky Donch, want die wedstijd hebben we ook gewonnen. Ik kreeg hierbij als soundman ook positief commentaar van de jury, dat laat een goed gevoel achter. Jerryl Arrindell