Neem contact op met sound education

Heb je een vraag? Stel hem hier, je krijgt snel antwoord.

 

312 Ibisdreef
Utrecht, UT, 3564 RM
Netherlands

030-262 5395

Sound Education: les van meer dan 50 audio specialisten waaronder platinum producers en hit mixing engineers. Verder uniek door zijn integratie van persoonlijke ontwikkeling in het lesprogramma zodat er ook echt resultaten komen (zie onze referentie sectie met oud studenten).

Praktijksessie 3 | Microfoontechniek

Praktijklessen klas D18

Back to All Events

Praktijksessie 3 | Microfoontechniek

Let op! Bij deze les kan je kiezen uit 3 lokaties om de les te volgen. Klik op één van onderstaande knoppen om je les in te plannen.

Deze les is optioneel; later in het lesprogramma kan er ook een duoles gevolgd worden in plaats van deze les; wellicht interessant als jouw richting meer moderne stijlen/EDM is.

Kom je meer uit de regio Rotterdam dan kan je naar eigen keuze een deel van de duo-praktijklessen ook in de Rocktown studio's volgen. 

De docent/technicus Ocky heeft een gezellige studio met dikke "Neve Capricorn Console 192 path" mengtafel, "Dynaudio M3 Main System" luidsprekers en navenante randapparatuur: SSL, Neve, Focusrite, Amek, AMS, Lexicon, Manley, Eventide, Summit, Avalon, Urei en teveel om op te noemen. Ook qua microfoons zit je goed: AKG C12, Neumann M49, Neumann U87, RCA ribbon mics,  Schoeps, Shure en Sennheiser microfoons.

In deze commerciële opnamestudio te Utrecht vinden de praktijksessies met artiest- en bandopnames plaats. 
Studio Moskou heeft een lekker grote opnameruimte met 75 m2, een grote DDA mengtafel, een keur aan microfoons (diverse Neumann mics, AKG, AEA ribbon mics, Telefunken, etc) een en ProTools HD systeem. Tevens een prima backline met een Pearl/Ludwig drumstel,  Ibach Vleugel, Ampeg basamp, Fender Twin en Marshall JCM 900 gitaarversterkers. 

Sound Vision is één van de mooiste en grootste studio's van Nederland en wordt gerund door George de Koning. Hij is tevens jullie docent. Als je dus de mogelijkheid hebt dan raden we zeker aan om ook in deze studio een keer een les te volgen.

Earlier Event: September 24
Praktijksessie 2 | Akoestiek praktijk