Neem contact op met sound education

Heb je een vraag? Stel hem hier, je krijgt snel antwoord.

 

312 Ibisdreef
Utrecht, UT, 3564 RM
Netherlands

030-262 5395

Sound Education: les van meer dan 50 audio specialisten waaronder platinum producers en hit mixing engineers. Verder uniek door zijn integratie van persoonlijke ontwikkeling in het lesprogramma zodat er ook echt resultaten komen (zie onze referentie sectie met oud studenten).

Deep Forest.jpg

Huiswerk opdracht 2 | Audiokijkdoos

Dit is een niet verplichte opdracht, puur voor jezelf dus om te oefenen.

Via onderstaande downloadlink vind je twee mappen: "Deep Forest" en "Abstract Reality Home". In deze mappen bevinden zich geluiden waarmee je een (wat ik noem) "audio kijkdoos" kan maken. Het idee is dat je een aantal geluiden uit de map uitkiest en importeert in je DAW om daarmee een virtuele wereld te scheppen: je plaatst sommige geluiden extreem dichtbij, andere heel ver weg, uiteraard kun je ook panning gebruiken, etc. De bedoeling is om meer bewustzijn te creëren wat betreft de dimensie "diepte". De gevorderden kunnen uiteraard ook automation gebruiken om wat beweging in de wereld te brengen. Mik dus op een wereld waar je diep in kan kijken en probeer een bepaalde atmosfeer te creëren.

 

Het meest eenvoudige recept om geluiden naar achteren te zetten: minder volume, tophoog, presence (rond de 4 kHz) en meer galm / delay. En vice versa natuurlijk om geluiden naar voren te halen. Resultaten kun je eventueel posten op het forum of de Facebook groep van de klas. Veel plezier en leef je lekker uit!