Neem contact op met sound education

Heb je een vraag? Stel hem hier, je krijgt snel antwoord.

 

312 Ibisdreef
Utrecht, UT, 3564 RM
Netherlands

030-262 5395

Sound Education: les van meer dan 50 audio specialisten waaronder platinum producers en hit mixing engineers. Verder uniek door zijn integratie van persoonlijke ontwikkeling in het lesprogramma zodat er ook echt resultaten komen (zie onze referentie sectie met oud studenten).

Collage-4-Docenten.jpg

Leren mixen en masteren

Om te leren mixen of masteren is zomaar een cursus niet genoeg. Bij Sound Education leer je alles over akoestiek, microfoontechniek, mixage en mastering van de beste technici en producers. 

Mixen & Masteren

Onder mixen of afmixen verstaan we in de studio het zo goed/mooi mogelijk laten klinken van de sporen/tracks onderling. Je werkt dus met de losse kick track, de snare, bass, melodie instrumenten, synths etc. allemaal los van elkaar. Is je mix klaar dan wordt het nummer gemastered.

Onder masteren verstaan we het optimaliseren van de stereo (of dolby/5.1/7.1 etc.) mix. Je zorgt ervoor dat de frequentieinhoud, dynamiek en het gemiddelde volume zo goed is, dat de track overal op zijn best klinkt. Je kan ook masteren voor een bepaald medium zoals voor plaat, iTunes of DVD/BluRay.

Wil je goed leren mixen en masteren dan heb je een gedegen technische kennis van de plug-ins en hardware nodig. En je moet dit natuurlijk efficiënt en op eigen creatieve wijze weten toe te passen. Het mooiste is natuurlijk als je leert mixen en masteren van de beste technici van Nederland....

Les in Mixen en masteren...WAAROM SOUND EDUCATION?

Sound Education is de enige audio en elektronische muziekproductie opleiding waarbij de meeste docenten gouden platen aan de muur hebben hangen!  Je krijgt dus les in mixen en masteren  van meer dan 20 specialisten, die daadwerkelijk succesvol op hun vakgebied zijn. Plat gezegd: hoe zou je moeten leren "hits" te produceren, van iemand die dat zelf nooit gelukt is? Zo krijg je onder andere les van Attie Bauw die diverse Grammy nominaties op zijn naam heeft staan, Darius van amsterdam Mastering, Koen Heldens (Beyonce, Timbaland en Rihanna) en Huub Reijnders, technicus bij de wereldberoemde Wisseloord studio's. 

Kijk ook eens op onze referentie sectie voor reacties van leerlingen.

Je leert bij ons niet alleen produceren, mixen en masteren; ook onderwerpen als audio bij games en video en bijvoorbeeld sound design komen uitgebreid aan bod. En we gaan nog een stapje verder; want hoe vind je met deze kennis een baan of kan je aan de bak als geluidsman? Vandaar onze lessen sollicitatietraining, persoonlijke ontwikkeling, en marketing & promotie. 

 

Luister niet naar onze praatjes of die van anderen. Kijk gewoon naar wat je krijgt voor je lesgeld. Vergelijk de CV's van onze docenten, de lesmaterialen, de referenties, het lesprogramma, de lesprijs per uur etc. met andere aanbieders en trek je eigen conclusies. Niet voor niets is iedere Sound Education klas maanden voor aanvang volgeboekt.

Les mastering van één de allerbeste: Darius van Amsterdam Mastering
les in mixen en masteren

Regelmatig zijn er open dagen, maar mocht je op dit moment een vraag hebben, aarzel niet ons te bellen 030-2625395 of te mailen via onderstaand formulier.
Naam *
Naam