Neem contact op met sound education

Heb je een vraag? Stel hem hier, je krijgt snel antwoord.

 

312 Ibisdreef
Utrecht, UT, 3564 RM
Netherlands

030-262 5395

Sound Education is een opleiding tot geluidstechnicus en proudcer. Je krijgt les van meer dan 25 vakspecialisten.

Studenten portal D18


Beste deelnemer, 

Welkom op de nieuwe portal van Sound Education. Hier vind je alle info die je dit jaar nodig zult hebben. Dit is het eerste jaar dat we deze portal gebruiken. Het doel is om zoveel mogelijk info zo overzichtelijk mogelijk op één plek vindbaar te maken. We hopen dan ook dat jullie met ons willen samenwerken om de portal zo duidelijk mogelijk te maken. Heb je dus een opmerking of vraag of werkt er iets niet naar je zin; geef het gelijk even door (jochem@soundeducation.nl), je hulp wordt zeer gewaardeerd!

Ook nieuw voor ons is het forum waar je al je vragen kunt stellen over de lessen en de lesinhoud. Het forum is als het goed is een heel stuk overzichtelijker dan de Facebook-groepen, vandaar dat wij hiervoor gekozen hebben. Werkt het niet handig, dan gaan we weer door met de Facebook-groepen.

Onder "Studenten klas D18" zie je waar iedereen woont en wat zijn of haar muzikale interesses zijn (als die persoon dat wil delen) en kan je elkaar uitnodigen om bijvoorbeeld te carpoolen of af te spreken om samen een les te volgen.

Verder spreken onderstaande links hopelijk voor zich.

Hier vind je een filmpje waarin je ziet hoe je een praktijkles kan plannen.

Hier vind je een filmpje waarin je ziet waar je het lesmateriaal kan downloaden.


Vragen?

20170904_133212.jpg

Jochem Beijer

Manager & docent 

Jochem is je eerste aanspreekpunt voor als je ons nodig hebt. Zijn email is jochem@soundeducation.nl. Verder is hij ook ieder college aanwezig. 

 

20170904_133909.jpg

Ruby Beijer

Office manager

 

 

Heb je een vraag over de planning van de lessen? Dan kan je Ruby direct mailen: ruby@soundeducation.nl.