Neem contact op met sound education

Heb je een vraag? Stel hem hier, je krijgt snel antwoord.

 

312 Ibisdreef
Utrecht, UT, 3564 RM
Netherlands

030-262 5395

Sound Education: les van meer dan 50 audio specialisten waaronder platinum producers en hit mixing engineers. Verder uniek door zijn integratie van persoonlijke ontwikkeling in het lesprogramma zodat er ook echt resultaten komen (zie onze referentie sectie met oud studenten).

SEN_HBA_HKU_toelating.jpg

Toelating MBO of HBO muziek

Nog niet toegelaten? Sound Education kan tevens dienen als een uitstekende vooropleiding voor de verschillende muziek MBO's en HBO's. 

Wil je toegelaten worden voor bijvoorbeeld de Herman Brood Academie, de HKU of Albeda? Sound Education kan hierbij een grote rol spelen. Sound Education is een particuliere part-time opleiding van één jaar (september tot september) tot muziek producer en geluidstechnicus. Je krijgt les van 22 specialisten die daadwerkelijk succesvol in hun vakgebied zijn. Een aantal van hen weten precies wat er nodig is om toegelaten te worden op de verschillende muziek MBO's of HBO's.

Ons lesprogramma is voldoende om aan de slag te kunnen in de muziekindustrie. Er zijn echter een hoop mensen die om verschillende redenen nog wat langer naar school willen. Voor degene die de ervaring missen om direct aangenomen te worden of die de eerste keer niet zijn aangenomen kan Sound Education een uitkomst zijn. 

Je leert bij ons niet alleen muziek produceren, mixen en masteren; ook DJ-ing,  live sound en audio bij games en video komt uitgebreid aan bod. Na het volgen van onze lessen beschik je dus over de nodige theoretische kennis en praktijk ervaring. Daarnaast kunnen we je uiteraard het nodige advies geven over de toelatingseisen van de verschillende muziek MBO's en HBO's. En niet geheel onbelangrijk; zorgen dat je op tijd bent en in het bezit van goed materiaal.


BEL 030-2625395 OF 06-16112911 ALS U DIRECT CONTACT WILT MET EEN VAN ONZE MEDEWERKERS (BEREIKBAAR TUSSEN 09:00 EN 17:00)

Name *
Name