Neem contact op met sound education

Heb je een vraag? Stel hem hier, je krijgt snel antwoord.

 

312 Ibisdreef
Utrecht, UT, 3564 RM
Netherlands

030-262 5395

Sound Education: les van meer dan 50 audio specialisten waaronder platinum producers en hit mixing engineers. Verder uniek door zijn integratie van persoonlijke ontwikkeling in het lesprogramma zodat er ook echt resultaten komen (zie onze referentie sectie met oud studenten).

Presonus_Studio_One_3_1.png

Multitracks

Hier vind je een aantal multitracks waarmee je de plugins en mixtechnieken kan oefenen. Dit zijn niet de multitracks die je straks als huiswerk moet inleveren; daar gebruiken we weer andere tracks voor. Alle multitracks op deze website zijn enkel voor educatieve doeleinden en mogen NIET gebruikt worden in andere releases/remixen etc. mits je daarvoor toestemming hebt gevraagd en gekregen van de betreffende publisher. 

Klik op onderstaande buttons om de multitracks te downloaden. 


Hiphop


Pop/rock


Live 


ableton & studio one

Let op dat als je Ableton gebruikt,  je bij deze opdracht moet voorkomen dan hij de sporen aan het tempo aanpast. Dit doe  je bij preferences (CMND en komma) onder de tab “record, warp, launch” de functie: Auto-warp long samples op “OFF” zetten.

In Studio One moet je, nadat je op “File -> New Song” geklikt hebt de functie: “stretch audio files to song tempo” NIET aanzetten.

In beide gevallen klopt anders de maat van de nummers niet meer.

Schermafbeelding 2017-11-07 om 13.59.42.png